FRONTEND UDVIKLER

Concept Central

Hos Concept ønsker vi at gøre en forskel for de medier vi samarbejder med, hvilket har gjort at vi er blandt de hurtigst voksende digitale mediehuse i Norden. Vi er en full service mediepartner, som primært har fokus på Premium Rich Media annoncering.

 

I dag repræsenterer vi mere end 300 medier i Danmark og resten af Norden, og leverer annoncer til mere end 400 mio. sidevisninger - hver eneste måned. 

Concepts tech team “CODE” har bl.a. ansvar for udvikling og vedligeholdelse af alle egenudviklede systemer og platforme - samt teknisk onboarding af annoncesystemer på vores medie partneres websites. Vi udvider teamet med en ny profil, der skal styrke teamet i effektiv implementering af annonce løsninger - samt drift og videreudvikling af vores værktøjer.

 

Om jobbet

Din start hos os vil gå med at lære dit nye team og vores opgaver at kende. Hovedvægten er på at du, sammen med en kollega fra teamet, kommer til bunds i forståelsen af alle vores løsninger, branchens tekniske infrastruktur samt forståelse af forretningsgangene. 

Du vil få det daglige ansvar for den tekniske onboarding og implementering af vores løsninger hos vores mediepartnere. 

 

Du har success i jobbet, når du

Er struktureret og bruger værktøjer og definitioner for at skabe overblik og lave et produkt, der er gennemtænkt og hensigtsmæssig for fremtidig drift

Hjælper kolleger med effektivisering af processer via bedre anvendelse af vores værktøjer

Sikrer fælles standarder for definitioner og sourcing af markedsindsigt for at muliggøre deling, sammenligning og tilpasning på tværs af organisationen

Har gode evner og interesse for at omsætte forretningskrav til løsninger, kommunikere aktivt med forretningen og drive den fortsatte udvikling af området fremad.

Ved hvorfor, hvornår og hvordan du inddrager og samarbejder med andre, ligesom du kender værdien af dine selvstændige præstationer

Har gå-på-mod og synes, det er sjovt at skabe resultater

Har en personlig evne til at trives i en omskiftelig verden med til tider mange bolde i luften

Har hjerte og hjerne med på kontoret og mener, at et godt socialt klima er en nødvendig del af dét at gå på arbejde

 

I din faglige kuffert har du

En it relateret uddannelse med fokus på udvikling.

Det vil være nødvendigt, at du kender til følgende områder

 • Javascript, HTML, CSS

 • Browser API’s (just the basics)

 • Forskellige UI frameworks (Det behøver ikke være nogle specifikke, men det er vigtigt du kan navigere i forskellige systemer, måske skrevet i forskellige sprog.

Det vil være ønskværdigt hvis du kender til nogle af følgende elementer, da vores systemer b.la benytter dem:
 

 • Node.js

 • Vue.js

 • Gitlab CI

 • AWS (S3, Lambda, Kinesis, Timestream, Cloudfront

 • Netlify

 • Azure

 • ETL processer

 • Python

 • Postgres DB

Vores stack er rimelig fleksibel og kan (hvis det giver mening) sagtens ændres til andre sprog og frameworks.

I vores nærmeste pipeline ligger der mange projekter med forskellige forretningsområder og sværhedsgrader. Du vil få en introduktion til alle forretningsregler der gælder, men ellers er der rimelig åbne rammer for at prøve nye teknologier og måder at løse problemerne på.

 

Vi er garant for

 • At du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med dygtige kolleger og en bred vifte af spændende kunder

 • At du får masser af selvstændigt ansvar og kommercielle muligheder med rod i et stærkt, fagligt fællesskab

 • Egen indflydelse på din faglige udvikling og en fleksibel hverdag

 

Teamet

Vi er pt. 2 i teamet. Vores hverdag er meget alsidig, og vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden med sparring og samarbejde også på tværs af resten af organisationen.

 

Ansøg i dag og start hurtigst muligt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Emil Hein på mail: emil@concept.dk som også modtager din ansøgning. Der vil løbende blive udvalgt kandidater og afholdt samtaler, så vi håber, du vil sende din ansøgning allerede i dag.